Ingeslepen vloerverwarming

Offerte aanvragen

Beschrijving

Niet voor niets komt ingeslepen vloerverwarming steeds vaker voor in de gang, badkamer, living of keuken. Er zijn namelijk tal van voordelen aan verbonden. De vloerverwarming uit het gamma van SolarPro is afkomstig van het merk JK vloerverwarming. Dit merk heeft een revolutionaire methode ontwikkeld om een LTV systeem aan te brengen in een bestaande vloer. Hoe dit wordt gedaan lichten wij graag verder voor u toe.


Ingeslepen vloerverwarming kent een gedetailleerd proces

Zodra er ingeslepen vloerverwarming wordt aangebracht, wordt met een gepatenteerde slijpmachine stofvrij een strak sleuvenpatroon geslepen. In dit patroon worden de vloerverwarmingsbuizen aangebracht. Het slijpen gebeurt met een multiresistent industriediamant, waardoor de ingeslepen vloerverwarming geschikt is voor wel 99% van de dekvloeren. Hierdoor wordt een extra opbouwlaag van 5 tot 6 cm of het verwijderen van de bestaande dekvloer overbodig.


Regel uw temperatuur nauwkeuriger

Naast dat het aanbrengen van de vloerverwarming eenvoudig gaat, biedt het nog tal van andere voordelen. De ingeslepen vloerverwarming is efficiënter en comfortabeler in gebruik en de temperatuur is sneller te regelen. Hierdoor bespaart u behoorlijk wat op uw energiefactuur! Daarnaast is het mogelijk om met een lage 35 – 45° (water) aanvoertemperatuur te werken, waardoor het moeiteloos met duurzame energiesystemen toegepast kan worden.


Ben verzekerd van kwaliteit, het hele jaar door

Als enige in Europa bezit JK vloerverwarming het DIN CERTO certificaat voor ingeslepen vloerverwarming. U bent verzekerd van kwaliteit, wat is vastgelegd door Europese geaccrediteerde laboratoria.

Hebt u vragen of wenst u meer informatie te verkrijgen?

Wij voorzien installaties in zowel België als Nederland.
Onze energie adviseur komt vrijblijvend bij u langs

Vraag je voorstel