OVER ONS

Volledige focus op duurzame energietechnieken


Als Kempens installatiebedrijf van duurzame energietechnieken is SolarPro actief sinds 2008. Doorheen de jaren kenden wij als bedrijf een stabiele groei. Met het oog op een maximaal rendement en een optimaal comfort voor onze klanten, werken wij altijd met de meest vooruitstrevende technieken. Momenteel beschikken wij over een sterk en gedreven team van 20 ervaren vakmensen. Onze eigen studiedienst werkt elk project technisch tot in de kleinste details uit. Zaakvoerder Joris Van Mechgelen was jarenlang zelf installateur, zodat hij over alle vereiste expertise beschikt om elk project in goede banen te leiden.

Eigen ontwerp en studie

Elk geslaagd project start met het nodige studiewerk. Dit gebeurt volledig door eigen specialisten. Daarbij stemmen we het ontwerp volledig af op de technische mogelijkheden en de wensen en verwachtingen van de klant. Wij zorgen voor alle nodige calculaties en rendementsberekeningen. Zo maak je met kennis van zaken de juiste keuzes.

Eigen vakmensen

Ook voor de installatie werken we met eigen vakmensen. Wij hebben specialisten voor elke technische discipline: HVAC- en koeltechnici, dakwerkers en elektriciens. Elk project wordt geïnstalleerd volgens de regels van de kunst en perfect gebruiksklaar afgesteld. Wij streven telkens naar een zeer hoge afwerkingsgraad. Met minder dan de perfectie nemen onze ervaren en gedreven vakmensen geen genoegen.

Altijd A-merken

Om de lange levensduur, het beoogde rendement en de beloofde functionaliteiten te garanderen, werken wij uitsluitend met kwaliteitsvolle installatie van A-merken. Ook voor alle toebehoren, leidingen en accessoires selecteren wij op basis van kwaliteit. Op lange termijn is dat altijd de beste keuze. Dankzij onze hoge aankoopvolumes en diepgaande specialisatie in duurzame energietechnieken, bieden wij deze A-merken aan voor uiterst scherpe prijzen.

Integratie van energietechnieken

Wij bieden alle belangrijkste duurzame energietechnieken aan: fotovoltaïsche zonnepanelen, thuisbatterijen en warmtepompen. Dankzij deze brede specialisatie garanderen wij een optimale onderlinge koppeling tussen al deze installaties. Zo ben je verzekerd van het maximale rendement.

Solar Power Partners

SolarPro behoort tot de initiatiefnemers achter het samenwerkingsverband van de Solar Power Partners. Binnen dit verhaal bundelen verschillende installatiebedrijven van duurzame energietechnieken de krachten. Zo kopen we gezamenlijk rechtstreeks aan bij de fabrikanten. Dankzij deze hoge aankoopvolumes bedingen we in het voordeel van onze klanten de beste aankoopprijzen en krijgen we doorgedreven technische ondersteuning.

Vraag je voorstel