ONZE AANPAK

Vakmanschap voor de installatie, heldere afspraken voor tevreden klanten


Ervaring en vakmanschap in hernieuwbare energietechnieken vormen de solide basis van SolarPro. In combinatie met onze duidelijke projectaanpak en heldere afspraken zorgt dit voor tevreden klanten. We zetten ons projectaanpak op een rij.

1. Bespreking & analyse

Elk project start met een grondige bespreking en doorgedreven technische analyse. Bij nieuwbouwprojecten vormen je ontwerpplannen het startpunt voor de bespreking. 

Samen analyseren we je behoeftes op vlak van alternatieve energie én overlopen we de verschillende technische mogelijkheden. We zetten helder de voor- en nadelen van elke technische optie op een rij. Zo maak je met kennis van zaken de juiste keuzes en krijgen wij een helder beeld van je verwachtingen. 

Bij bestaande woningen, gebouwen of renovatieprojecten komen we altijd eerst ter plaatse. Dit plaatsbezoek is noodzakelijk om met eigen ogen de technische mogelijkheden en ruimtelijke beperkingen in te schatten.

2. Voorstel op maat

Na de eerste bespreking of het plaatsbezoek werken we op maat een volledig technisch voorstel uit. Dit voorstel omvat alle vereiste calculaties, inclusief een rendementsberekening. Zo weet je perfect de terugverdientijd van je investering in duurzame energie.

We voegen aan dit technisch voorstel een gedetailleerde prijsofferte toe. Daarbij mag je rekenen op een uiterst scherpe prijs/kwaliteitsverhouding. Wij werken voor een maximale betrouwbaarheid en lange levensduur uitsluitend met installaties van A-merken, waaronder Daikin. 

Wij behoren tot de Solar Power Partners. Dankzij grote aankoopvolumes van deze groepering van installateurs genieten we van uiterst scherpe aankoopprijzen bij de fabrikanten. Deze scherpe prijzen gebruiken we in het voordeel van onze klanten om een sterke prijsofferte aan te bieden. 

Omdat we ons volledig focussen op de installatie van hernieuwbare energietechnieken, werken we uiterst efficiënt. Ook dit voordeel komt voor onze klanten tot uiting komt in een aantrekkelijke prijsofferte.

3. Heldere afspraken

Wanneer ons technisch voorstel en de bijhorende prijsofferte volledig aan jouw verwachtingen voldoen, maken we verdere afspraken voor de uitvoering. Wij komen stipt de afgesproken deadlines na en leveren de volledige installatie perfect geconfigureerd en gebruiksklaar op. 

Wij beschikken over verschillende ervaren installatieteams en technici in meerdere vakgebieden. Hierdoor kunnen we snel en flexibel schakelen in onze planning.

4. Installatie volgens de regels van de kunst

Wij realiseren elk project met de juiste vakmensen en werken waar nodig altijd met vaste partners. Voor iedere technische discipline hebben wij ervaren vakspecialisten ter beschikking. Alleen de hoogste afwerkingsgraad voldoet aan onze normen.

5. Sterk in naservice

Ook na de installatie blijven wij bereikbaar voor een snelle en betrouwbare naservice. Een jaar na de ingebruikname controleren we of de installatie het berekende rendement effectief behaalt. Waar nodig sturen we bij. 

Met het nodige preventief onderhoud blijft je installatie altijd in topconditie. Ook onderhoudscontracten behoren tot de mogelijkheden. Zo geniet je zorgeloos van een lange levensduur en een maximaal rendement.

Voor dringende interventies bij pannes zijn we bereikbaar, ook met online en remote service.

Vraag je voorstel