MasterTherm AquaMaster

Offerte aanvragen

Beschrijving

De AquaMaster van MasterTherm is een brine-water of water-water warmtepomp die uitermate geschikt is in combinatie met een grondcollector.

Dit product is beschikbaar in 7 verschillende versies met een thermische vermogen van 6,6 kW tot 64,4 kW. Deze warmtepomp heeft een excellente prijs/kwaliteit verhouding en een uitermate stille werking. De AquaMaster warmtepomp is uw garantie voor het hele jaar rond een hoog thermisch verwarmingscomfort en sanitair warm water.

Deze warmtepomp is uitermate efficiënt en zeer betrouwbaar en omdat de warmtepomp ontworpen is om water te verwarmen tot 60 °C kan deze warmtepomp ook gebruikt worden bij renovaties.

De AquaMaster is een moderne serie warmtepompen brine-water (water/water) voor een open – of gesloten bronsystemen.

Door een dubbel uitgevoerde compressor zijn vermogen van ca 95 kW mogelijk met de AquaMaster warmtepomp!

De AquaMaster warmtepompen werken efficiënt,stil en zeer betrouwbaar.

Door een aanvoertemperatuur van ruim 60°C, is deze warmtepomp ook uitstekend geschikt voor renovatieprojecten. Een bijkomend voordeel is de “low-noise” compressor,die gemonteerd is op een trillingsvrij frame waardoor de warmtepomp geen plaatsingsbeperkingen kent. De AquaMaster voorzien van moderne technologie, complete basisuitvoering

en vele mogelijke uitbreidingen en accessoires. En misschien wel het meest belangrijke, een uitstekende prijs/kwaliteit verhouding!

De AquaMaster is verkrijgbaar in volgende vermogens:

Verder heeft het MasterTherm systeem de volgende voordelen:


EEV-technologie

De MasterTherm warmtepompen maken gebruik van een Scroll-compressor. Deze compressoren hebben de eigenschappen dat ze uiterst betrouwbaar zijn door het verminderd aantal componenten, ze uiterst stil zijn en werken met een zeer groot rendement.

Verder worden de MasterTherm warmtepompen ook uitgerust met een elektronisch expansieventiel. Dit elektronische expansieventiel zorgt er voor dat de warmtepomp sneller kan reageren op externe factoren die veranderen en waardoor dit het warmtepomprendement en de levensduur drastisch verhogen.


Online Controle

Al de Master Therm warmtepompen ondersteunen een Internet connectie. Elke klant kan zijn warmtepomp via de MasterTherm webinterface controleren en de werking bekijken, wat het gebruikerscomfort aanzienlijk verhoogt!


Uitzonderlijke garanties door de hoge kwaliteit

Alle MasterTherm warmtepompen die een internetverbinding hebben, worden nonstop gemonitord door de MasterTherm service afdeling.

Door deze continue opvolging kunnen we u als eindgebruiker uitzonderlijke garanties aanbieden.

Hebt u vragen of wenst u meer informatie te verkrijgen?

Wij voorzien installaties in zowel België als Nederland.
Onze energie adviseur komt vrijblijvend bij u langs

Vraag je voorstel