MasterTherm AquaMaster

Offerte aanvragen

Beschrijving

De Aquamaster Inverter Combi warmtepomp is ook een warmtepomp van het type AquaMaster Inverter, maar is bovendien uitgerust met een een inwendig 170L RVS boilervat.

De AquaMaster Inverter Combi warmtepomp is een totaaloplossing op het gebied van warmtepompen! Verwarmen, koelen, en tapwater in één enkele omkasting.

eze modulerende combi warmtepomp met Inverter techniek is de meest moderne in zijn soort voor verwarmen, koelen, en warm tapwaterbereiding.

De compressor past continu zijn geleverde vermogen aan aan de vraag van het verwarmingssysteem, waardoor er altijd het hoogst haalbare systeem rendement wordt bereikt. Standaard is deze warmtepomp voorzien van een 170 liter RVS boiler met als extra een ingebouwde zonneboiler-spiraal.

De AquaMaster Inverter techniek bezit de mogelijkheid om zijn verwarmings- en koelingscapaciteit te regelen in een bereik van 30 – 100 %.

Deze warmtepomp heeft een zeer goede prijs/kwaliteit verhouding en heeft een uitermate stille werking. De Inverter warmtepompen zijn ideaal om zowel de klimatisatie als de sanitair warm watervoorziening van uw woning te verzorgen!

De AquaMaster Invert warmtepomp met levert het hoogst mogelijke rendement voor verwarming of koeling!

De compressor past continu zijn geleverd vermogen aan, aan de vraag van het verwarmingssysteem, waardoor onder alle omstandigheden het juiste verwarmingsvermogen wordt geleverd. Ook is een buffer vat overbodig.

De combinatie van de inverter techniek , de electronische expansie klep en het zogenaamde adaptieve “equithermal control system”, met de mogelijkheid van temperatuurcompensatie op de stooklijn, levert een uniek hoge prestatiefactor

Bijkomende voordelen zijn de lagere belasting van de compressor, de langere levensduur van de componenten en een langere bedrijfszekerheid.


Verder heeft het MasterTherm warmtepomp systeem de volgende voordelen:


EEV-technologie

De MasterTherm warmtepompen maken gebruik van een Scroll-compressor. Deze compressoren hebben de eigenschappen dat ze uiterst betrouwbaar zijn door het verminderd aantal componenten, ze uiterst stil zijn en werken met een zeer groot rendement.

Verder worden de MasterTherm warmtepompen ook uitgerust met een elektronisch expansieventiel. Dit elektronische expansieventiel zorgt er voor dat de warmtepomp sneller kan reageren op externe factoren die veranderen en waardoor dit het warmtepomprendement en de levensduur drastisch verhogen.


Online Controle

Al de Master Therm warmtepompen ondersteunen een Internet connectie. Elke klant kan zijn warmtepomp via de MasterTherm webinterface controleren en de werking bekijken, wat het gebruikerscomfort aanzienlijk verhoogt!


Uitzonderlijke garanties door de hoge kwaliteit

Alle MasterTherm warmtepompen die een internetverbinding hebben, worden nonstop gemonitord door de MasterTherm service afdeling.

Door deze continue opvolging kunnen we u als eindgebruiker uitzonderlijke garanties aanbieden.

Hebt u vragen of wenst u meer informatie te verkrijgen?

Wij voorzien installaties in zowel België als Nederland.
Onze energie adviseur komt vrijblijvend bij u langs

Vraag je voorstel