Daikin Wandmodel – Emura

Offerte aanvragen

Beschrijving

De Daikin Emura warmtepomp is een opmerkelijke combinatie van beeldend design en technische perfectie. Deze unit wordt hoog op de muur gemonteerd voor een optimale luchtverdeling en fluisterstille werking.


BEKROOND ONTWERP

Daikin Emura is reeds bekroond is met verschillende prestigieuze designprijzen: iF Product Design award 2010, eervolle vermelding bij de Reddot Design Award 2010, nominatie voor de Designpreis

Deutschland 2011 en de Good Design Award.

De Daikin Emura werd beoordeeld op basis van diverse criteria, onder meer design, kwaliteit, vakmanschap, materiaalkeuze, innovatief karakter, functionaliteit, ergonomie en veiligheid.


OP EN TOP DESIGN

De duidelijkste troef van de Daikin Emura is zijn uitzicht. De sobere maar tegelijk stijlvolle uitstraling geeft de alombekende waarden van het merk – zijn superieure comfort en kwaliteit – nog een extra dimensie.


BUITENUNIT

De buitenunit kan op een dak, een terras of tegen een buitenmuur worden gemonteerd. Door een speciale antiroestbehandeling van de ventilator en warmtewisselaar is de buitenunit bestand tegen zure regen en zoutcorrosie. Een roestvrijstalen plaat onderaan de unit biedt nog meer bescherming.


KENMERKEN

  • Stijlvol ontwerp in gezandstraald aluminium of mat kristalwit
  • Maximaal comfort
  • Geluidsdrukwaarden beperkt tot 22 dB(A)
  • Groot werkbereik: -10 tot 46°C voor koelen en -15 tot 20°C voor verwarmen
  • Afstandsbediening met weekinstellingen

Hebt u vragen of wenst u meer informatie te verkrijgen?

Wij voorzien installaties in zowel België als Nederland.
Onze energie adviseur komt vrijblijvend bij u langs

Vraag je voorstel