MasterTherm AirMaster – AKU

Offerte aanvragen

Beschrijving

De MasterTherm AirMaster Warmtepomp is een lucht-water warmtepomp.

Deze lucht – water warmtepomp bezit de laatste technologie gekoppeld met minimale mechanische ruimtebehoeften. Beschikbaar voor woningen met een thermische warmtebelasting van 3.9 tot 34 kW. 

Deze warmtepomp zorgt voor een comfortabele verwarming en koeling van uw woning en kan ook de voorziening van uw sanitair warm water op zich nemen. Deze warmtepomp was winnaar van de “Grand Prix 2006 For Arch” award en ontving ook de prijs van “Honorable Mention” op de AquaTherm 2006 handelsshow. 

De AirMaster is verkrijgbaar in 2 varianten

  • Airmaster2 Standard – Type AKU
  •  Airmaster2 Standard – Type MINI.


AirMaster2 Standard – Type AKU

De AirMaster Aku is het topmodel van MasterTherm. Al in 2006, is deze warmtepomp gewaardeerd met de “AquaTherm Grand Prix for Arch” voor haar design en high-tech status. Met een 180 liter CV buffertank, warm tapwater boilerunit, Copeland ZH compressor, en nieuwe uitgebreide expansiekaart met koelingmode. De basisprijs is uitstekend deze warmtepomp die het toppunt van comfort en betrouwbaarheid biedt.

  • Hermetische scroll compressor dewelke gemonteerd is op een anti-vibratie fundament.
  • Heet water tank met een capaciteit van 180 L
  • Geïntegreerde elektrische boiler
  • Vermogenscontrole over het volledige vermogenbereik
  • Automatische ontdooifunctie


Verder heeft het MasterTherm systeem de volgende voordelen:

EEV-technologie

De MasterTherm warmtepompen maken gebruik van een Scroll-compressor. Deze compressoren hebben de eigenschappen dat ze uiterst betrouwbaar zijn door het verminderd aantal componenten, ze uiterst stil zijn en werken met een zeer groot rendement.

Verder worden de MasterTherm warmtepompen ook uitgerust met een elektronisch expansieventiel. Dit elektronische expansieventiel zorgt er voor dat de warmtepomp sneller kan reageren op externe factoren die veranderen en waardoor dit het warmtepomprendement en de levensduur drastisch verhogen.


Online Controle

Al de Master Therm warmtepompen ondersteunen een Internet connectie. Elke klant kan zijn warmtepomp via de MasterTherm webinterface controleren en de werking bekijken, wat het gebruikerscomfort aanzienlijk verhoogt!


Uitzonderlijke garantie door de hoge kwaliteit

Alle MasterTherm warmtepompen die een internetverbinding hebben, worden nonstop gemonitord door de MasterTherm service afdeling.

Door deze continue opvolging kunnen we u als eindgebruiker uitzonderlijke garanties aanbieden.

Hebt u vragen of wenst u meer informatie te verkrijgen?

Wij voorzien installaties in zowel België als Nederland.
Onze energie adviseur komt vrijblijvend bij u langs

Vraag je voorstel