MasterTherm AquaMaster

Offerte aanvragen

Beschrijving

De AquaMaster Inverter warmtepomp is ons best verkochte warmtepomp!

De warmtepomp is een grond-water of water-water warmtepomp die de mogelijkheid heeft om zijn verwarmings- en koelingscapaciteit modulerend te regelen in een bereik van 30 – 100 %. Dit product is beschikbaar in 3 modellen met verschillende vermogen bereiken.

Deze warmtepomp heeft een goede prijs/kwaliteit verhouding en heeft een uitermate stille werking.

De AquaMaster Inverter warmtepomp is het ideale product om zowel de klimatisatie als de sanitair warm watervoorziening van uw woning te verzorgen!


De AquaMaster Invert warmtepomp met levert het hoogst mogelijke rendement voor verwarming of koeling en is beschikbaar in verschillende kleuren!

De compressor past continu zijn geleverd vermogen aan, aan de vraag van het verwarmingssysteem, waardoor onder alle omstandigheden het juiste verwarmingsvermogen wordt geleverd. Ook is een buffer vat overbodig. De combinatie van de inverter techniek , de electronische expansie klep en het zogenaamde adaptieve “equithermal control system”, met de mogelijkheid van temperatuurcompensatie op de stooklijn, levert een uniek hoge prestatiefactor.

Bijkomende voordelen zijn de lagere belasting van de compressor, de langere levensduur van de componenten en een langere bedrijfszekerheid.


Verder heeft het MasterTherm systeem de volgende voordelen:


EEV-technologie

De MasterTherm warmtepompen maken gebruik van een Scroll-compressor. Deze compressoren hebben de eigenschappen dat ze uiterst betrouwbaar zijn door het verminderd aantal componenten, ze uiterst stil zijn en werken met een zeer groot rendement.

Verder worden de MasterTherm warmtepompen ook uitgerust met een elektronisch expansieventiel. Dit elektronische expansieventiel zorgt er voor dat de warmtepomp sneller kan reageren op externe factoren die veranderen en waardoor dit het warmtepomprendement en de levensduur drastisch verhogen.


Online Controle

Al de Master Therm warmtepompen ondersteunen een Internet connectie. Elke klant kan zijn warmtepomp via de MasterTherm webinterface controleren en de werking bekijken, wat het gebruikerscomfort aanzienlijk verhoogt!


Uitzonderlijke garanties door de hoge kwaliteit

Alle MasterTherm warmtepompen die een internetverbinding hebben, worden nonstop gemonitord door de MasterTherm service afdeling.

Door deze continue opvolging kunnen we u als eindgebruiker uitzonderlijke garanties aanbieden.

Hebt u vragen of wenst u meer informatie te verkrijgen?

Wij voorzien installaties in zowel België als Nederland.
Onze energie adviseur komt vrijblijvend bij u langs

Vraag je voorstel