Q-Lite

Fotovoltaïsche zonnepanelen
Baarle-Hertog

Q-Lite Poppel


  • 1500 Zonnepanelen
  • 500MWh+ jaarrendement
  • 475kw omvormer vermogen


Onze klant Q-Lite, gevestigd in Baarle-Hertog, is gespecialiseerd in het maken, ontwerpen en plaatsen van digitale LED-schermen. Deze schermen worden gebruikt in diverse toepassingen, variërend van reclameborden tot informatiesystemen in openbare ruimten. Voor hun bedrijfshal waren ze op zoek naar een duurzame oplossing om hun elektriciteitsverbruik onder controle te houden.

Bij SolarPro hebben we een op maat gemaakte installatie ontworpen die volledig voorziet in hun energiebehoefte. Deze installatie bestaat uit zonnepanelen die optimaal zijn gepositioneerd voor maximale zoninval gedurende het hele jaar. Dankzij onze zorgvuldige planning en het gebruik van de nieuwste technologieën, genereert de installatie een indrukwekkende jaaropbrengst van meer dan 500 MWh.

Naast het leveren van groene energie, zorgt deze oplossing voor een significante kostenbesparing op de lange termijn en helpt het bedrijf om zijn ecologische voetafdruk te verkleinen. Bovendien draagt de installatie bij aan de duurzaamheidsdoelstellingen van Q-Lite, wat niet alleen goed is voor het milieu, maar ook het imago van het bedrijf versterkt als een vooruitstrevende en milieubewuste onderneming.


Vraag je voorstel