Truck en Trailer Dickens

Fotovoltaïsche zonnepanelen
Arendonk


Truck en Trailer Dickens


  • 812 Zonnepanelen
  • 245kw omvormervermogen
  • 300MWh jaarproductie


Onze klant Truck en Trailer Dickens vertrouwde in 2011 op ons om zonnepanelen op hun bedrijfsdak te plaatsen. Destijds was duurzaamheid een belangrijk streven voor hen, en ze wilden hun energieverbruik drastisch verminderen. Dankzij onze expertise hebben we hen toen voorzien van een efficiënte en betrouwbare zonne-installatie die perfect aansloot op hun behoeften.

Nu, 13 jaar later, heeft Truck en Trailer Dickens hun bedrijfsgebouwen uitgebreid om te kunnen voldoen aan de groeiende vraag en om hun activiteiten verder uit te breiden. Wij zijn er trots op dat zij wederom voor ons hebben gekozen als hun vertrouwde partner om ook de nieuwe daken van zonnepanelen te voorzien. Dit langdurige partnerschap getuigt van het wederzijdse vertrouwen en de tevredenheid over onze eerdere diensten.

Dankzij onze uitgebreide analyse en zorgvuldige installatie, liggen er nu in totaal meer dan 800 panelen verspreid over hun oude en nieuwe daken. Deze panelen zijn niet alleen zeer efficiënt, maar ook duurzaam en onderhoudsarm, dankzij de monitoring tot op paneel niveau kunnen ze op elke moment van de dag hun rendement opvolgen en controleren van op  afstand wat bijdraagt aan de lange levensduur van de installatie.

Deze installatie heeft een gegarandeerde jaaropbrengst van 300 MWh. Dit betekent niet alleen dat Truck en Trailer Dickens hun energiekosten aanzienlijk kunnen verlagen, maar ook dat zij een belangrijke bijdrage leveren aan de vermindering van hun ecologische voetafdruk. Deze opbrengst ondersteunt hun dagelijkse activiteiten en zorgt ervoor dat ze een aanzienlijk deel van hun energiebehoefte zelf kunnen opwekken.

Vraag je voorstel