SunPower Maxeon 6 AC-Module

Offerte aanvragen

Beschrijving

De SunPower Maxeon 6 AC-module biedt de krachtigste en duurzaamste zonnepanelen voor residentieel gebruik in heel Europa. Daarom vindt u deze duurzame zonnepaneelinstallatie ook bij SolarPro uit Turnhout, dé expert in zonne-energie.

De voordelen van SunPower Maxeon 6

Het unieke aan het SunPower Maxeon 6 AC-modulesysteem is dat het onafhankelijk werkt. Conventionele installaties zijn uitgerust met een omvormer die het hele systeem bedient. Dat maak de hele installatie kwetsbaar voor defecten. Presteert één paneel minder goed, omdat het in de schaduw ligt of bedekt is door bladeren? Dan ontvangt u meteen drastisch minder rendement bij de conventionele installatie. De SunPower Maxeon 6 AC-module werkt echter met de slimme technologie van de Enphase micro-omvormers. Elk paneel is verbonden met een eigen omvormer, in tegenstelling tot conventionele installaties waarbij slechts een omvormer het hele systeem bedient. Ook als een paneel minder goed presteert wegens omstandigheden, profiteert u bij de SunPower Maxeon 6 bijgevolg nog steeds van optimaal rendement uit de overige panelen voor een maximale energieopbrengst. Het resultaat? Tot wel 50% meer zonne-energie gedurende 25 jaar in vergelijking met conventionele installaties.


Vraag onze adviseurs om meer informatie

Wilt u meer weten over de voordelen van de SunPower Maxeon 6? De adviseurs van SolarPro vertellen u graag meer over deze duurzame en voordelige oplossing. Zo zoeken we graag uit of deze 6 AC-module de beste oplossing is voor uw dak. Aarzel dus niet om ons te contacteren!

Hebt u vragen of wenst u meer informatie te verkrijgen?

Wij voorzien installaties in zowel België als Nederland.
Onze energie adviseur komt vrijblijvend bij u langs

Vraag je voorstel