SunPower Maxeon zonnepanelen

Offerte aanvragen

Beschrijving

Met de SunPower Maxeon zonnepanelen kiest u voor meer vermogen en duurzame panelen waarmee u jarenlang energie opwekt. SunPower is al meer dan 30 jaar een van de grootste producenten van zonnepanelen. SolarPro uit Turnhout heeft een ruim aanbod aan fotovoltaïsche installaties van deze expert. We vertellen u graag meer over de voordelen en de kracht van de SunPower Maxeon-serie.


Ontdek de voordelen van de SunPower Maxeon panelen

Het grootste voordeel van de SunPower zonnepanelen van de Maxeon-serie is hun kracht. Waar conventionele zonnepanelen na verloop van tijd hun efficiëntie verliezen als gevolg van scheurtjes en corrosie, ontvangt u met de Maxeon zonnepanelen nog steeds het volledige rendement. Deze unieke zonnepanelen zijn namelijk bestand tegen zeer extreme omstandigheden waardoor ze volop blijven presteren. Zo geniet u gedurende de eerste van 25 jaar van wel 35% meer energie dan u met conventionele zonnepanelen ontvangt. De gepatenteerde metalen dragers van Maxeon zijn bovendien bestand tegen de meeste extreme weersomstandigheden. Zij buigen waar andere dragers breken. Zo geniet u met de SunPower Maxeon zonnepanelen van een uitstekende garantie.


Laat u adviseren voor uw aankoop

Als ervaren leverancier van zonnepanelen, adviseert SolarPro u graag over uw aankoop. Twijfelt u of de SunPower Maxeon de juiste zonnepanelen zijn voor uw situatie? Of wilt u meer weten over de verschillende types zonnepanelen? We helpen u graag verder als u contact met ons opneemt. U bereikt ons via het contactformulier of op het nummer  +32 (0)14 46 00 00.

Hebt u vragen of wenst u meer informatie te verkrijgen?

Wij voorzien installaties in zowel België als Nederland.
Onze energie adviseur komt vrijblijvend bij u langs

Vraag je voorstel