Lucht/lucht warmtepomp


Een lucht-lucht warmtepomp verwarmt en verkoelt uw woning op een milieuvriendelijke manier. Met een luchtwarmtepomp is het verbruiken van fossiele brandstoffen verleden tijd. Het enige wat u nog nodig heeft, is een elektriciteitsaansluiting en een warmtepompsysteem, geleverd door SolarPro. Neemt u telefonisch contact met ons op? Dan plant de installateur graag een afspraak met u in om de lucht – lucht warmtepomp te installeren.

Duurzaam uw huis verwarmen met een lucht-lucht warmtepomp

Zoals de naam al zegt, verpompt dit systeem warmte tussen de buitenlucht en binnenlucht. Dit gebeurt met twee units. De buitenunit zuigt de buitenlucht aan en zorgt voor verwarming. De binnenunit blaast warme of koude lucht in uw woning. Met een luchtwarmtepomp geniet u het hele jaar door van een aangename en constante temperatuur.


Kies voor een luchtwarmtepomp aan de wand of op de vloer

Wist u dat u bij ons kiest tussen verschillende varianten voor een luchtwarmtepomp? Kies uit verschillende wandmodellen of kies voor een vloermodel. Daarnaast kunt u ook kiezen voor andere soorten pompen, zoals een warmtepompboiler of een hybride warmtepomp. Welke uitvoering u ook kiest, alle modellen zijn voorzien van een stijlvol ontwerp en hebben een uiterst stille werking.


Ontvang vakkundig advies

Natuurlijk wilt u graag weten of een lucht-lucht warmtepomp in uw woning te installeren is. Door ons te contacteren via het nummer +32 (0)14 46 00 00 bespreken we de mogelijkheden met u door. En kiest u voor deze warmtepomp? Dan komen onze installateurs bij u aan huis en voorzien u van een snelle en professionele installatie.

Hebt u vragen of wenst u meer informatie te verkrijgen?

Wij voorzien installaties in zowel België als Nederland.
Onze energie adviseur komt vrijblijvend bij u langs

Vraag je voorstel