MasterTherm warmtepomp

Offerte aanvragen

Beschrijving

MasterTherm warmtepomp

MasterTherm ontwikkelde een lucht-water warmtepomp, genaamd BoxAir, die het hele gezin voorziet van warm water en sanitair op een efficiënte en rendabele manier. Deze installatie is uitermate geschikt voor gebouwen met een thermische warmtebelasting van 10 – 35 kW. De prijs van dit model maakt deze warmtepomp de ideale keuze voor de verwarming van energie-efficiënte woningen. Omdat deze BoxAir unit een vrijstaande unit is, kan deze ook worden aangewend voor het verwarmen van zwembaden. Om een zwembad van 40 m³ naar een temperatuur van 27 °C op te warmen is er een vermogen van ongeveer 10 kW nodig. Lees verder en ontdek meer mogelijkheden van dit systeem.


De voordelen van de MasterTherm BoxAir warmtepomp

De initieel lage installatiekost verzekert u een korte terugverdientijd. De BoxAir is beschikbaar in een modulerende versie (inverter), wat voor een extra energiebesparing zorgt. Deze MasterTherm warmtepomp is leverbaar in de verschillende vermogens en kleuren. Verder heeft het MasterTherm systeem de volgende voordelen:


EEV-technologie

De MasterTherm warmtepompen maken gebruik van een Scroll-compressor. Deze compressoren hebben de eigenschappen dat ze uiterst betrouwbaar zijn door het verminderd aantal componenten. Ze zijn tevens uiterst stil en werken met een zeer groot rendement. Verder worden de MasterTherm warmtepompen uitgerust met een elektronisch expansieventiel. Dit elektronische expansieventiel zorgt er voor dat de warmtepomp sneller kan reageren op externe factoren die veranderen, waardoor dit het warmtepomprendement en de levensduur drastisch verhoogt.


Online Controle

Al de Master Therm warmtepompen ondersteunen een Internetconnectie. U kunt uw warmtepomp via de MasterTherm web interface controleren en de werking ervan bekijken, wat het gebruikerscomfort aanzienlijk verhoogt!


Uitzonderlijke garantie door de hoge kwaliteit

Alle MasterTherm warmtepompen die een internetverbinding hebben, worden non-stop gemonitord door de MasterTherm serviceafdeling. Door deze continue opvolging kunnen we u als eindgebruiker uitzonderlijke garanties aanbieden.


Contacteer ons voor advies

Heeft u interesse in de BoxAir warmtepomp? Vraag dan advies aan onze ervaren professionals. We vertellen u graag meer over dit systeem en de mogelijkheden tijdens een afspraak. Bel hiervoor naar +32 (0)14 46 00 00. We bezorgen u graag een vrijblijvende offerte.BoxAir Standaard vermogens:

BoxAir Inverter vermogens:

Hebt u vragen of wenst u meer informatie te verkrijgen?

Wij voorzien installaties in zowel België als Nederland.
Onze energie adviseur komt vrijblijvend bij u langs

Vraag je voorstel