Lucht/water warmtepomp


Bespaar op uw energiefactuur met een lucht – water warmtepomp. Deze warmtepomp verwarmt het water in uw huis of bedrijfspand door warmte aan de buitenlucht te onttrekken. U bespaart dus niet alleen op uw energiefactuur, maar u bent ook nog eens duurzaam bezig.

Een lucht – water warmtepomp die past bij uw woning of bedrijfspand

Elke woning heeft baat bij een specifieke lucht – water warmtepomp. Bij SolarPro leveren wij daarom verschillende type warmtepompen. In ons gamma vindt u de volgen pompen:

  • BoxAir: Een voordelige lucht – water warmtepomp en een van de stilste in zijn soort. Deze energiezuinige pomp werkt zeer effectief tijdens het verwarmen en koelen van water.
  • BoxAir Inverter: Een compacte en stijlvolle warmtepomp. Deze is voorzien van de laatste technieken, zoals een elektronisch expansieventiel en compressor inverter. Met een lange levensduur verlaagt deze pomp het energieverbruik tot wel 30%.
  • EasyMaster: Deze zuinige en milieuvriendelijke warmtepomp heeft een uitstekende prijs/kwaliteitverhouding, waarmee deze zich onderscheidt van de concurrenten. Met een internetaansluiting houdt u eenvoudig de huidige status van de warmtepomp in de gaten.
  • EasyMaster Indoor Split: Deze unieke warmtepomp is volledig te integreren in de muur of het dak. Hierdoor is er aan de buitenkant geen visuele unit aanwezig. De vermogensrange ligt tussen de 10 en 31 KW.
  • AirMaster Mini: Een efficiënte warmtepomp voor koelen en verwarmen. Deze lucht – water warmtepomp beschikt voor de modernste technologieën en is uitgerust met een Copeland 2H compressor voor het werken in extreme condities. Deze pomp werkt ook uitstekend bij lage buitentemperaturen.


Krijg direct deskundig advies over de meest geschikte warmtepomp

Wilt u weten welke lucht – water warmtepomp het meest geschikt is voor uw woning of bedrijfspand? Neem dan direct contact op met de energieadviseur van SolarPro. Met jarenlange ervaring voorzien wij u altijd van passend en deskundig advies. U bereikt ons door te bellen naar +32 (0)14 46 00 00.

Vraag je voorstel