ZONNEPANELEN

Jouw zonnepanelen door eigen vakmensen geplaatst


Wij werken uitsluitend met eigen ervaren dakwerkers en elektriciens voor het plaatsen en aansluiten van je fotovoltaïsche zonnepanelen. Wij zijn al vele jaren actief in deze sector, wat een uitzondering is. Wanneer je kiest voor SolarPro, dan kies je bewust voor ervaring, vakkennis en betrouwbaarheid. Bovendien ben je voor jouw installatie zeker van de vereiste naservice, tot vele jaren na de plaatsing. Wij werken uitsluitend met streng geselecteerde kwaliteitsmaterialen. Dankzij onze grote aankoopvolumes via onze participatie in de Solar Power Partners geniet je toch van de scherpste prijzen. Wij werken op maat van elke opdracht een volledig technisch voorstel uit, zodat we een maximaal rendement halen uit de beschikbare dakoppervlakte.

Bereken met onze online tool zelf de terugverdientijd van jouw
zonne-installatie. 

Naar de tool

Zonnepanelen op particuliere woningen

Je zonnepanelen door ons geplaatst én aangesloten

Als één van de weinig installateurs van zonnepanelen werken wij uitsluitend met eigen vakmensen. Wij dragen de volledige verantwoordelijkheid voor de correcte werking van je installatie en de lange levensduur.


Ervaring en expertise

Doorheen de jaren bouwden onze medewerkers een enorme schat aan ervaring en expertise op. Onze dakwerkers leggen de zonnepanelen op het dak en zorgen voor een vakkundige bevestiging die bestand is tegen alle weersomstandigheden. Onze gecertificeerde elektriciens integreren de bekabeling en plaatsen de omvormer. 


Totaalservice, inclusief keuring

Je mag voor het plaatsen van zonnepanelen rekenen op een totaalservice, ook op administratief vlak. Dit omvat de dossieropmaak en het aanvragen van de vereiste keuring. Als klant moet je voor ingebruikname alleen nog je nieuwe zonnepanelen bij de netbeheerder aanmelden. Ook hiervoor zetten we je juist op weg.

Perfect voor nieuwbouw

Steeds meer particulieren die kiezen voor een nieuwbouw, laten meteen zonnepanelen plaatsen. Hiermee voldoe je aan de strengste bouwnormen voor herbruikbare energie en daalt meteen de maandelijkse energiefactuur. Je zonnepanelen leveren vanaf het eerste moment gratis elektriciteit. Aan de hand van alle parameters berekenen op maat de terugverdientijd van jouw installatie.

Korte wachttijden

Onze dakwerkers en elektriciens zijn onderling bijzonder perfect op elkaar ingespeeld, waardoor het plaatsen en aansluiten van zonnepanelen bijzonder snel vooruitgaat. Omdat wij meerdere ervaren plaatsingsploegen in dienst hebben, garanderen wij korte wachttijden.

Warmtepomp en thuisbatterijen

De zelf opgewekte elektriciteit kan je perfect gebruiken voor het laten functioneren van een energiezuinige warmtepomp. Ook voor de installatie van deze warmtepomp kan je rekenen op SolarPro. Zo ben je zeker van een optimale capaciteitsbepaling.

Zonnepanelen blijven ook na het afschaffen van de terugdraaiende teller een financieel voordelige keuze, zeker als je deze combineert met een thuisbatterij. Op die manier verbruik je maximaal de energie die je zelf opwekt en bespaar je jaarlijks honderden euro’s op je energiefactuur.

Zonnepanelen op kantoren en bedrijfsdaken

Ook ervaring in grotere installaties

Naast particuliere projecten beschikken wij ook over vele jaren ervaring in het plaatsen van fotovoltaïsche zonnepanelen op omvangrijke bedrijfsdaken. 

Elk kantoorgebouw of iedere bedrijfshal met een plat of hellend dak kunnen wij voorzien van de nodige zonnepanelen en bijhorende omvormer. De volledige technische engineering en optimalisatie gebeurt door onze eigen specialisten. Wij werken graag op maat een volledig voorstel uit. 


Bekijk onze oplossingen voor grotere installaties

Waarom je zonnepanelen laat installeren door SolarPro?

De laatste jaren zijn vele installateurs van vele zonnepanelen gestopt, waarna hun klanten verweesd achterbleven. Vele nieuwe bedrijven houden het slechts enkele jaren uit en verdwijnen dan opnieuw van de markt. Wanneer je kiest voor SolarPro, dan kies je voor betrouwbaarheid. Wij plaatsen al vele jaren zonnepanelen en werken nooit met onderaannemers.

Een gevestigde waarde in de sector

Met SolarPro kies je bewust voor een gevestigde waarde. Ook na de installatie kan je steeds op ons rekenen. Een jaar na de plaatsing controleren we standaard de goede werking van je installatie en analyseren we of het berekende vermogen in de realiteit wordt behaald. Wanneer nodig, sturen we bij.

Belang van een correcte installatie

Jammer genoeg zien we al te vaak dat onervaren bedrijven de mist ingaan door een slechte plaatsing van de panelen, een verkeerde keuze van omvormers en/of foutieve aansluitingen. Dergelijke vermijdbare technische fouten laat het rendement van je investering drastisch dalen en kort de levensduur van je installatie in. 

De juiste materialen, ideale configuratie

Ook voor het selecteren van de juiste materialen en de ideale configuratie en positionering van de zonnepanelen hebben wij technische specialisten in huis. In combinatie met onze bewuste keuze voor kwaliteitsvolle installaties van A-merken maak je met SolarPro altijd de juiste keuze. 

Bereken met onze online tool zelf de terugverdientijd van jouw
zonne-installatie. 

Naar de tool
Vraag je voorstel