Water/water warmtepomp


Met een water – water warmtepomp haalt u bronwater uit de grond om het water in huis te verwarmen. Daarna wordt het water terug de grond in geleid. De water – water warmtepomp is een efficiënte manier van het verwarmen van uw huis en laat u daarbij besparen op uw energiefactuur.

Kies de meest geschikte water – water warmtepomp

SolarPro biedt verschillende water – water warmtepompen met ieder zijn eigen voordelen. De drie beschikbare types zijn:

  • AquaMaster: Een moderne warmtepomp voor een open of gesloten bronsysteem. De warmtepompen werken efficiënt, stil en zijn zeer betrouwbaar. Deze warmtepomp kent geen plaatsbeperkingen doordat deze op een trillingvrij frame wordt geïnstalleerd. Daarnaast is de aanvoertemperatuur van deze warmtepomp meer dan 60°C.
  • AquaMaster Inverter: Deze warmtepomp levert het hoogst haalbare rendement bij zowel koeling als verwarmen. De warmtepomp past automatisch het toerental aan op basis van de gevraagde temperatuur en actuele buitentemperatuur. De AquaMaster Inverter heeft een lange levensduur en bedrijfszekerheid.
  • AquaMaster Inverter Combi: Een hoog rendement met een RVS boiler van maar liefst 190 liter. Deze pomp is een van de meest moderne in zijn soort en is in staat om te verwarmen, koelen en geschikt voor warm tapwaterbereiding.


Ontvang altijd een passend advies

Wilt u weten welke water – water warmtepomp het meest geschikt is voor uw woning of bedrijfspand? Neem dan contact met ons op. U bereikt ons door te bellen naar +32 (0)14 46 00 00. Een van onze specialisten vertelt u graag meer over de verschillende mogelijkheden.

Hebt u vragen of wenst u meer informatie te verkrijgen?

Wij voorzien installaties in zowel België als Nederland.
Onze energie adviseur komt vrijblijvend bij u langs

Vraag je voorstel