ONZE AANPAK

Betrouwbare aanpak voor bedrijven en retailers


Onze projectaanpak is volledig gefocust op de realisatie van geïntegreerde totaalprojecten op vlak van hernieuwbare energie voor bedrijven en retailers. Zo werken we met een uiterst gestructureerde projectaanpak en duidelijke afspraken. Wij coördineren het volledige project en dragen de verantwoordelijkheid voor het eindresultaat. 

1. Bespreking, analyse & rendementscalculatie

Elk project voor bedrijven en retailers start met grondige voorbesprekingen en grondige technische analyses. Daarbij nemen we ook nauwgezet je historisch energieverbruik en je elektriciteitsbehoeftes – inclusief het piekverbruik – nauwgezet onder de loep. 

Samen analyseren we je behoeftes op vlak van alternatieve energie én werken we verschillende scenario’s uit. We zetten helder de voor- en nadelen van elk mogelijk scenario op een rij. Zo maak je op basis van objectieve calculaties de juiste keuzes.  

Bij bestaande gebouwen komen we altijd ter plaatse. Dit plaatsbezoek is noodzakelijk om zelf de technische mogelijkheden en ruimtelijke beperkingen van de bedrijfssite of retaillocatie in te schatten.

2. Voorstel op maat

Na de eerste besprekingen en de plaatsbezoeken werken we op maat een volledig technisch voorstel uit. Dit voorstel omvat alle vereiste calculaties, inclusief de bijhorende rendementsberekeningen. Zo weet je als bedrijf perfect de return on investment van je investering in duurzame energie, noodzakelijk voor het bekomen van de vereiste kredieten.

We voegen aan dit technisch voorstel een gedetailleerde prijsstaving toe. Wij werken voor een maximale betrouwbaarheid en lange levensduur uitsluitend met installaties van gerenommeerde merken die zich focussen op de bedrijfsmarkt.

3. Gestructureerde projectplanning

Wanneer ons technisch voorstel en de bijhorende prijsofferte volledig aan jouw verwachtingen voldoen, realiseren we het project op basis van een gestructureerde projectplanning met bijhorende deadlines. 

Wij komen stipt de afgesproken deadlines na in elke projectfase en leveren de volledige installaties perfect geconfigureerd en gebruiksklaar op. Ook de slimme softwaresturing van de verschillende systemen wordt door ons gebruiksklaar geconfigureerd en geoptimaliseerd.

Wij beschikken over verschillende ervaren installatieteams en technici in meerdere vakgebieden. Hierdoor kunnen we snel en flexibel schakelen in onze projectplanning.


4. Installatie volgens de regels van de kunst

Wij realiseren elk project met eigen vakmensen en werken nooit met onderaannemers. Voor iedere technische discipline hebben wij de juiste vakspecialisten in huis.

Alleen de hoogste afwerkingsgraad voldoet aan onze normen. Zo garanderen we de beoogde betrouwbaarheid voor je investering

5. Sterk in naservice

Ook na de installatie en ingebruikname blijven wij stand-by voor een snelle en betrouwbare naservice. Voor dringende interventies bij pannes zijn we 24/24 uur bereikbaar. Onze technici komen meteen langs.

Op frequente basis controleren we of de installatie het berekende rendement effectief behaalt. Waar nodig sturen we bij. 

Met het nodige preventief onderhoud blijft je installatie altijd in topconditie. Ook onderhoudscontracten op maat volgens jouw behoeftes behoren tot de mogelijkheden. Zo geniet je van een lange levensduur en een maximaal rendement.

Vraag je voorstel