OVER ONS

Jouw ervaren partner in duurzame energie


SolarPro specialiseert zich als Kempens installatiebedrijf volledig in duurzame energietechnieken, en dit al sinds 2008. Wij behoren tot de pioniers in dit vakgebied. Wij werken zowel voor particuliere woningen als zeer grote bedrijfs- en retailklanten. Met het oog op een maximaal rendement en een optimaal comfort voor onze klanten, werken wij altijd met de meest betrouwbare technieken.

Momenteel beschikken wij over een sterk en gedreven team van 20 ervaren vakmensen. Onze eigen studiedienst werkt elk project technisch tot in de kleinste details uit.

Sterk in totaalprojecten

Dankzij de nauwe samenwerking met onze zusterbedrijven VM Boringen en ChargePro zijn wij bijzonder sterk in totaalprojecten. Onder de coördinatie van SolarPro realiseren wij voor onze professionele klanten een totaalverhaal met zonnepanelen, (mega)batterijen, laadpalen voor elektrische auto’s en HVAC op basis van geothermie. Dankzij een geïntegreerde sturing werken alle systemen met elkaar, én wordt de zelfopgewekte elektriciteit op de juiste momenten gestockeerd en verbruikt. Zo voorkom je netcongestie, ben je onafhankelijk van het publieke elektriciteitsnet én haal je financieel het maximale uit je investering.

Eigen ontwerp en studie

Elk geslaagd project start met het nodige studiewerk. Dit gebeurt volledig door eigen specialisten. Daarbij stemmen we het ontwerp volledig af op de technische mogelijkheden en de energiebehoeftes van de bedrijfs- of retailklant. Wij zorgen voor alle nodige calculaties en rendementsberekeningen. Zo maak je met kennis van zaken én op basis van objectieve rendementscijfers de juiste investeringsbeslissingen.

Eigen vakmensen

Ook voor de installatie  werken we met eigen vakmensen. Wij hebben specialisten voor elke technische discipline: HVAC- en koeltechnici, dakwerkers en elektriciens. Elk project wordt geïnstalleerd volgens de regels van de kunst en perfect gebruiksklaar afgesteld. Wij streven telkens naar maximale integratie van alle systemen voor een optimaal rendement.

Altijd betrouwbare kwaliteitsmerken

Om de noodzakelijke betrouwbaarheid, de gewenste lange levensduur, het beoogde rendement en de beloofde functionaliteiten te garanderen, werken wij uitsluitend met professionele toepassingen van kwaliteitsmerken. Ook voor alle toebehoren, leidingen en accessoires selecteren wij op basis van kwaliteit.

Solar Power Partners

SolarPro behoort tot de initiatiefnemers achter het samenwerkingsverband van de Solar Power Partners. Binnen dit verhaal bundelen verschillende installatiebedrijven van duurzame energietechnieken de krachten. Zo kopen we gezamenlijk rechtstreeks aan bij de fabrikanten. Dankzij deze hoge aankoopvolumes bedingen we in het voordeel van onze klanten de beste aankoopprijzen en krijgen we doorgedreven technische ondersteuning.

Vraag je voorstel