Wij ontzorgen je volledig voor hernieuwbare energie


De grote kracht van SolarPro zit in de geïntegreerde totaalprojecten, met de bijhorende optimalisatiemogelijkheden door softwarekoppelingen tussen de verschillende installaties. Samen met onze zusterbedrijven ChargePro en VM Boringen garanderen we bedrijven en retailers op deze manier een totaalservice op vlak van hernieuwbare energie. Daarbij koppelen we de verschillende installaties via een geïntegreerde slimme sturing. Zo haal je een maximaal rendement uit je installaties. 

Waarom een totaalproject hernieuwbare energie?

Met een totaalproject ga je voor maximale energieonafhankelijkheid. Je bent niet langer van het publieke elektriciteitsnet afhankelijk en voorkomt problemen met netcongestie. Door zelfopgewekte elektriciteit tijdelijk te stockeren en te verbruiken op de aangewezen momenten, doe je financieel voordeel en zorg je mee voor balans op het elektriciteitsnet. Het volledige systeem wordt aangestuurd door intelligente software, volledig afgestemd op jouw specifieke energiebehoeftes en verbruikspieken. 


Waarvoor kan je op ons rekenen?

  • SolarPro blijft doorheen het volledige traject jouw enige contact- en aanspreekpunt. Wij coördineren de verschillende installatiewerken en staan in voor de geïntegreerde aansturing en onderlinge koppelingen. 
  • Onze eigen medewerkers plaatsen de fotovoltaïsche zonnepanelen, installeren de megabatterij en voeren alle installatiewerken uit voor HVAC.
  • Zusterbedrijf VM Boringen specialiseert zich volledig in geothermische boringen. Deze voeden je HVAC-installatie met aardwarmte. 
  • Zusterbedrijf ChargePro installeert laadmogelijkheden voor elektrische auto’s. De uitgebreide mogelijkheden variëren van een eenvoudige laadpaal tot en met geavanceerde snelladers. 
  • Door een geïntegreerde slimme sturing stellen we de werking van alle systemen op elkaar af. De zelf geproduceerde zonne-energie wordt op die manier het meest efficiënt en rendabel ingezet, al dan niet voor het laden van de elektrische voertuigen of stockage op de megabatterij.
Vraag je voorstel