Industriële & commerciële installaties duurzame energie


SolarPro beschikt over alle vereiste expertise voor industriële en commerciële totaalprojecten op vlak van duurzame energie. Samen met onze partnerbedrijven garanderen wij uiterst rendabele installaties die je energieonafhankelijkheid vergroten én je beschermen tegen netcongestie.

Uitdagend, omvangrijk of complex project? Wij maken alle tijd voor je vrij!

Afspraak voor projectbespreking

Onze aanpak voor bedrijfsinstallaties

Meer over onze aanpak

Bespreking & analyse

Op basis van je historische energieverbruik calculeren we het potentiële rendement van een totaalconcept duurzame energie, met al dan niet zonnepark, megabatterijen, en geothermische energie.

Voorstel op maat

We werken een compleet technisch voorstel uit. Wij werken uitsluitend met betrouwbare systemen met bewezen rendementen. Ons technisch voorstel voldoet aan de hoogste kwaliteitsnormen.

Heldere afspraken

Je mag rekenen op heldere afspraken over de uitvoeringstermijn. De volledige installatie wordt stipt op tijd geïnstalleerd en gebruiksklaar geconfigureerd.

Installatie

De volledige installatie gebeurt door eigen vakmensen. Wij hebben de juiste specialisten in huis voor industriële en commerciële projecten.

Sterk in naservice

Via een onderhoudscontract houden we je installaties in topconditie. Zo garanderen we het beoogde rendement. We monitoren 24/24 je installatie en staan altijd paraat voor storingen.

Vraag je voorstel