Schuine daken

Offerte aanvragen

Beschrijving

Het plaatsen van zonnepanelen op een plat dak van (utiliteits)gebouwen is een logische ontwikkeling. Het dak biedt immers gratis ruimte en is vaak groot genoeg voor een winstgevende extra functie. Kies daarom voor zonnepanelen van SolarPro, met een ruime ervaring op het gebied van zonnepanelen ontzorgen wij u van A tot Z bij het plaatsen en onderhouden van efficiënte zonnepanelen.


Bespaar op uw energiekosten met zonnepanelen op een plat dak

Of u nu de eigenaar bent van een bedrijfspand of een woning met een plat dak, met de zonnepanelen van SolarPro bespaart u zo efficiënt mogelijk op de energiekosten. De Solar montagesystemen van Van der Valk Solar Systems voor een plat dak zijn ontwikkeld met alle aandacht voor dak- en windbelasting en voldoen daarmee aan de hoogste veiligheidseisen. Het gamma van SolarPro voor platte daken blinkt uit in efficiëntie en montagegemak. Met de drie zuidgeoriënteerde basissystemen die wij leveren realiseert u voor ieder plat dak een optimale dakbenutting en maximale energieopbrengst.


Vind de juiste zonnepanelen voor uw plat dak

Elk gebouw is anders, en daar hoort een zonnepanelenplan op maat bij. Onze energieadviseurs komen graag bij u langs om gratis een passend advies te geven. U maakt eenvoudig een afspraak door te bellen naar +32 (0)14 46 00 00.

Hebt u vragen of wenst u meer informatie te verkrijgen?

Wij voorzien installaties in zowel België als Nederland.
Onze energie adviseur komt vrijblijvend bij u langs

Vraag je voorstel