Huawei Omvormers

Als onderdeel van ons ruime aanbod, vindt u bij SolarPro in Turnhout de slimme omvormers van Huawei voor residentiële zonnepaneel-installaties. Deze Chinese producent biedt namelijk verschillende betrouwbare omvormers om de output van uw installatie mee te maximaliseren. Ontdek er meer over!

Slimme energie-oplossingen van Huawei

Omvormers van Huawei bezorgen u niet enkel stroom die u meteen kunt gebruiken in uw huishouden, maar zijn ook aan te sluiten op slimme thuisbatterijen. Zo maakt u optimaal gebruik van de energie opgewekt door uw zonnepanelen. Afhankelijk van uw installatie en het type omvormer dat u kiest, biedt Huawei u een efficiëntie tot wel 98,6%. Zo geniet u van een output tot wel 10 kW. De Huawei omvormers zijn ook te combineren met een handige optimizer waarmee u tot wel 30% energie opwekt. Dit onderdeel optimaliseert namelijk afzonderlijk de output van elk paneel in uw installatie. Met de omvormers van Huawei maakt u dus een intelligente keuze.


Reken op ons advies

Het zijn slechts enkele redenen om te kiezen voor een omvormer van Chinese producent Huawei. Onze adviseurs vertellen u graag nog meer redenen als u hen contacteert. U rekent bij ons namelijk altijd op betrouwbaar advies voor de meest efficiënte fotovoltaïsche installatie.

Hebt u vragen of wenst u meer informatie te verkrijgen?

Wij voorzien installaties in zowel België als Nederland.
Onze energie adviseur komt vrijblijvend bij u langs

Vraag je voorstel